Example.com homepage

RELAX madrac

RELAX madrac

127,28 

Za provjeru stanja lagera molimo pošaljite upit!

Dimenzije:

90 x 200; cijena  959,00 kn (127,28 eur)
120 x 200; cijena 1.199,00 kn (159,13 eur)
140 x 200; cijena 1.499,00 kn (198,95 eur)
160 x 200; cijena 1.959,00 kn (260,00 eur)
180 x 200; cijena 2.199,00 kn (291,86 eur)

Spada u višu kategoriju madraca s BONNELL žičanim jezgrom, čije su bočne strane ojačane BOX-okvirom od tvrde poliuretanske pjene na koji su nalijepljene plohe tvrdog iglanog termofiksiranog filca koji spriječava deformaciju opruga jezgra uslijed raznih ekstremnih djelovanja. Plohe meke i elastične SOFT pjene (3 cm) koje su postavljene sa obje strane madraca daju udobnost madracu, a poseban ugođaj Vam pruža navlaka izrađena od visokokvalitetne antialergijske madrac tkanine.
Odličan madrac s klasičnom bonell jezgrom s pristupačnom cijenom!

Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Sastav:

 • bonell žičano jezgro
 • filc 700g/m2
 • 3 cm PU (soft) pjena 30 kg/m3
 • 4 cm bočna ploča (box)
 • PES vata 200 gr/m2
 • antialergijsko madrac platno

Visina madraca 24 cm

 

Tempo života je iz dana u dan sve brži i brži uslijed čega smo izloženi velikim psiho-fizičkim naporima. Da bi naše tijelo funkcioniralo potreban mu je odmor, a to nam jedino omogućava zdrav i miran san. Svakako najpotrebnije za dobar san, a time posredno i za dobar i kvalitetan odmor, a što pak dalje nepobitno utječe i na naše zdravlje je odabir pravog madraca. A to ovisi o svakom pojedincu, njegovim navikama, osobnim preferencijama i sl. Naš savjet je da prije kupovine svakako odvojite dovoljno vremena i isprobate madrac te da računate s tim da je svakom madracu potrebno određeno vrijeme da se prilagodi Vama i Vi njemu.

 

ODRŽAVANJE MADRACA: 

Održavanje madraca je vrlo jednostavno, ali potrebno, i ne iziskuje puno vremena. Dovoljno je malo dobre volje i ponekad pomoć druge osobe, a sve zbog Vas i Vašeg sna. Budući da trećinu dana provodimo u krevetu, tj. na madracu, isti treba ležati na odgovarajućoj podnici (podlozi). To posebno vrijedi za madrace s oprugama koji mogu ležati samo na punim podnicama ili na podnicama s gustim rasporedom letvica.

 • Madraci se ne smiju presavijati kako se jezgra ne bi oštetila, to posebno vrijedi za madrace s oprugama.
 • Kako bi madrac služio dugi niz godina potrebno mu je osigurati optimalnu vlažnost.
 • Nemojte držati madrac u vlažnom prostoru, pogotovo nemojte „skladištiti“ madrac u prostoru koji je pun vlage.
 • Madracu, na kojem spavate, osigurajte dovoljno okolnog prostora kako bi zrak slobodno strujao i provjetravao ga.
 • Redovito mijenjajte posteljinu za svoje dobro i dobro svojeg madraca.
 • Ukoliko postoji velika mogućnost izlijevanja tekućine na madrac, isti možete zaštititi posebnim presvlakama. Ukoliko se tekućina izlije, višak prikupite suhom krpom i omogućite madracu da se prirodno osuši, po potrebi očistite navlaku.
 • Madrac je potrebno redovno okretati kako bi se izjednačili tragovi ležanja i osiguralo bolje prozračivanje.
 • U prvih 6 mjeseci madrac treba okretati barem jednom mjesečno, a kasnije barem jednom kod promjene godišnjih doba.
 • Madrac periodički treba provjetriti kako bi se „nadisao“ svježeg zraka, otpustio nepoželjne mirise i po potrebi osušio ukoliko boravi u vlažnom prostoru.
 • Ni u kojem slučaju madrac nemojte ostavljati na jakom suncu, niti ga udarati. Jednostavno ga pustite samog na prirodnom zraku da prodiše i po potrebi osuši.

 

ČIŠĆENJE MADRACA:

S vremenom i korištenjem, madrac treba očistiti. Madrac se mora redovito čistiti kako bi se uklonila prašina, mikro organizmi, tragovi hrane i ostaloga što se na madracu nakupi s vremenom. Najčešće, madrac treba s vanjske strane „usisati“ i/ili blagom četkom iščetkati.

 • Kod čišćenja madraca nemojte koristiti kemijska sredstva i razrjeđivače.
 • Kod madraca koji imaju skidivu navlaku jednom do dva puta godišnje potrebno je oprati navlaku madraca. Navlaku skinite na način da prvo otvorite zatvarač i navlaku skinete. Navlaku operite ručno ili strojno (bez centrifuge) uz upotrebu blagih deterdženata. Temperatura vode ne smije biti viša od 40°C. Navlaku možete osušiti u sušilici, ali je najbolje sušiti prirodno na vanjskom zraku. Prije vraćanja navlake na jezgru madraca, ista mora biti potpuno suha, kao i jezgra. Budite oprezni prilikom radnje kako ne bi oštetitli jezgru madraca i navlaku.

Univerzalan madrac ne postoji, svaki pojedinac ima svojstvenu anatomiju, navike i ukuse, stoga Vam Enoa namještaj nudi bogat asortiman ispitanih proizvoda.

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RELAX madrac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Naslov

Go to Top