ENOA Namještaj

Salon namještaja ENOA nalazi se u sklopu prodajnog centra Profi Baucentar na adresi Slavonska avenija 17 u Zagrebu.

U salonu namještaja ENOA pronaći ćete namještaj pristupačnih cijena, visoke kvalitete i modernog dizajna. Prateći trendove koje nameće tržište u mogućnosti smo ponuditi kvalitetu i dizajn koji će zadovoljiti sve ukuse uz prihvatljive cijene. ENOA salon namještaja pruža svojim kupcima novitete koje ne viđate u ostalih salonima namještaja, a koji će Vas zasigurno osvojiti omjerom cijene i kvalitete!

Osim namještaja, naše osoblje kupcima pristupa otvoreno s idejama o uređenju, a kvaliteta i sigurnost proizvoda su temelj na kojem gradimo dugoročan odnos s kupcima.

Nudimo Vam najveći asortiman sjedećih garnitura, trosjeda, dvosjeda, fotelja i regala te smo uvjereni da će svatko pronaći nešto za vlastiti dnevni boravak. Mnoštvo različitih modela, materijala i kombinacija, modernih ili klasičnih, s ili bez ležaja, u širokom spektru boja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

enjoy ambijent 1

PROVJERITE PONUDU

KOBRA garnitura

Jedna od najvažnijih prostorija u svakom domu je spavaća soba – mjesto gdje započinjemo i završavamo dan. Upravo iz tog razloga Vaš krevet mora biti udoban, a najveći izbor kreveta i madraca pronaći ćete upravo u našem salonu! Klasični drveni kreveti, Boxspring kreveti ili francuski ležajevi u velikom izboru boja i tkanina učinit će svaku spavaću sobu oazom kvalitetnog sna. Ono na što stavljamo naglasak su naši kreveti upotpunjeni s odgovarajućim udobnim madracima i ladicama za posteljinu.

Odabrati pravi ormar za spavaću sobu nije uvijek jednostavno, no uz široku ponudu veličina, oblika i materijala sve je lakše. Pronađite odgovarajući ormar za vaše potrebe – ormar s kliznim ili klasičnim vratima, s ogledalima i mnoštvom elemenata za ispunu koji su uključeni u cijenu. U salonu namještaja Enoa odaberite ormar koji odgovara Vašem stilu uređenja po najpovoljnijim cijenama. Zadovoljstvo kupca naš je dugoročni cilj!

NAMJEŠTAJ ZA SVAKI INTERIJER

Kreirajte dom po svojoj mjeri! Odaberite kvalitetne, povoljne i funkcionalne modele namještaja u nijansama koje će vaše prostore učiniti posebnima.

PROVJERITE PONUDU

Saznajte prvi novosti u našoj ponudi!

Kako biste uvijek imali najnovije informacije iz naše ponude, pratite nas na društvenim mrežama.