Example.com homepage

HESPO PANTERA N madrac

HESPO PANTERA N madrac

Original price was: 464,40 €.Current price is: 371,52 €.

AKCIJA! SNIŽENO 20% (ZADNJI PRIMJERCI)

Dimenzija: 90 x 200 cm

Madrac Pantera pruža najveći stupanj udobnosti među pjenastim madracima zahvaljujući osnovi od čak tri visokokvalitetne pjene: Pantera, Serene i Flexyfoam. Pantera pruža vrhunsko podupiranje tijela i prozračnost, dok Flexyfoam osigurava snagu za podnošenje opterećenja i udobnost. Inovativna Serene pjena smanjuje prijenos pokreta tijela, stoga je idealna za dva spavača; ako se jedan okreće, drugi to neće ni osjetiti. Osim toga, sprječava zagrijavanje tijela noću odvodeći temperaturu tijela s površine u jezgru madraca. Navlaka je izrađena od Lyocell vlakana i arganovog ulja što joj daje izuzetnu mekoću, prozračnost i svilenkasti izgled. Skidiva i periva, što pomaže u održanju higijene madraca. Ovisno o strani na koju je okrenut, ovaj madrac pruža dva različita stupnja tvrdoće.

 

 

Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Dimenzija: 90 x 200 cm

Tehničke karakteristike:

 • 7-zonska džepičasta jezgra
 • HR pjena
 • 3D mesh
 • Antibakterijska periva navlaka
 • Tvrdoća 4,5/5
 • F1/F2 duo

Visina madraca 29 cm.

 

Tempo života je iz dana u dan sve brži i brži uslijed čega smo izloženi velikim psiho-fizičkim naporima. Da bi naše tijelo funkcioniralo potreban mu je odmor, a to nam jedino omogućava zdrav i miran san. Svakako najpotrebnije za dobar san, a time posredno i za dobar i kvalitetan odmor, a što pak dalje nepobitno utječe i na naše zdravlje je odabir pravog madraca. A to ovisi o svakom pojedincu, njegovim navikama, osobnim preferencijama i sl. Naš savjet je da prije kupovine svakako odvojite dovoljno vremena i isprobate madrac te da računate s tim da je svakom madracu potrebno određeno vrijeme da se prilagodi Vama i Vi njemu.

 

ODRŽAVANJE MADRACA: 

Održavanje madraca je vrlo jednostavno, ali potrebno, i ne iziskuje puno vremena. Dovoljno je malo dobre volje i ponekad pomoć druge osobe, a sve zbog Vas i Vašeg sna. Budući da trećinu dana provodimo u krevetu, tj. na madracu, isti treba ležati na odgovarajućoj podnici (podlozi). To posebno vrijedi za madrace s oprugama koji mogu ležati samo na punim podnicama ili na podnicama s gustim rasporedom letvica.

 • Madraci se ne smiju presavijati kako se jezgra ne bi oštetila, to posebno vrijedi za madrace s oprugama.
 • Kako bi madrac služio dugi niz godina potrebno mu je osigurati optimalnu vlažnost.
 • Nemojte držati madrac u vlažnom prostoru, pogotovo nemojte „skladištiti“ madrac u prostoru koji je pun vlage.
 • Madracu, na kojem spavate, osigurajte dovoljno okolnog prostora kako bi zrak slobodno strujao i provjetravao ga.
 • Redovito mijenjajte posteljinu za svoje dobro i dobro svojeg madraca.
 • Ukoliko postoji velika mogućnost izlijevanja tekućine na madrac, isti možete zaštititi posebnim presvlakama. Ukoliko se tekućina izlije, višak prikupite suhom krpom i omogućite madracu da se prirodno osuši, po potrebi očistite navlaku.
 • Madrac je potrebno redovno okretati kako bi se izjednačili tragovi ležanja i osiguralo bolje prozračivanje.
 • U prvih 6 mjeseci madrac treba okretati barem jednom mjesečno, a kasnije barem jednom kod promjene godišnjih doba.
 • Madrac periodički treba provjetriti kako bi se „nadisao“ svježeg zraka, otpustio nepoželjne mirise i po potrebi osušio ukoliko boravi u vlažnom prostoru.
 • Ni u kojem slučaju madrac nemojte ostavljati na jakom suncu, niti ga udarati. Jednostavno ga pustite samog na prirodnom zraku da prodiše i po potrebi osuši.

 

ČIŠĆENJE MADRACA:

S vremenom i korištenjem, madrac treba očistiti. Madrac se mora redovito čistiti kako bi se uklonila prašina, mikro organizmi, tragovi hrane i ostaloga što se na madracu nakupi s vremenom. Najčešće, madrac treba s vanjske strane „usisati“ i/ili blagom četkom iščetkati.

 • Kod čišćenja madraca nemojte koristiti kemijska sredstva i razrjeđivače.
 • Kod madraca koji imaju skidivu navlaku jednom do dva puta godišnje potrebno je oprati navlaku madraca. Navlaku skinite na način da prvo otvorite zatvarač i navlaku skinete. Navlaku operite ručno ili strojno (bez centrifuge) uz upotrebu blagih deterdženata. Temperatura vode ne smije biti viša od 40°C. Navlaku možete osušiti u sušilici, ali je najbolje sušiti prirodno na vanjskom zraku. Prije vraćanja navlake na jezgru madraca, ista mora biti potpuno suha, kao i jezgra. Budite oprezni prilikom radnje kako ne bi oštetitli jezgru madraca i navlaku.

Univerzalan madrac ne postoji, svaki pojedinac ima svojstvenu anatomiju, navike i ukuse, stoga Vam Enoa namještaj nudi bogat asortiman ispitanih proizvoda.

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HESPO PANTERA N madrac”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Go to Top