Example.com homepage

BOXSPRING ALLURE krevet

BOXSPRING ALLURE krevet

1.251,25 

Cijena za dimenziju: 160×200 cm

CIJENE PO DIMENZIJAMA:

  • 160 x 200; cijena  1.251,25 eur (9.427,54 kn)
  • 180 x 200; cijena 1.339,20 eur (10.090,20 kn)

Napomena: za ostale dimenzije, molimo poslati upit.

ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE ODOBRAVAMO -5 % POPUST!

Opis

  • drveni box okvir s podnicom i ladicama
  • srednji madrac s drvenim okvirom i bonell jezgrom
  • gornji madrac s bonell ili  džepičastom jezgrom
  • uzglavlje s LED rasvjetom
  • daljinski upravljač
  • mogućnost izrade u različitim bojama i tkaninama
  • mogućnost izrade u različitim dimenzijama
  • mogućnost izrade po mjeri (na upit).

Boxspring krevet je američki sistem kreveta koji se uglavnom izrađuje u dvije varijante.

Klasičan boxspring krevet sastoji se od drvenog okvira tzv. box-a ili kutije s integriranim oprugama zbog kojih je podnica suvišna, madraca s bonell oprugama (žičanim jezgrom) i madraca sa bonell ili  džepičastom jezgrom koja može dodatno uključivati sloj memory ili PU pjene. Njihova visina s madracem uglavnom je cca 60 cm. Visina uzglavlja ovisi o modelu kreveta.

Drugi tip boxspring kreveta uključuje drveni box s letvičastom podnicom i ladicama, te madrac s bonell oprugama (žičanim jezgrom) na drvenom okviru plus madrac s bonell ili džepičastom jezgrom koji također uključuje sloj memory ili PU pjene. Njihova visina je cca 70-72 cm, a visina uzglavlja ovisi o modelu kreveta (uglavnom između 120 i 180 cm).
Karakteristike madraca se međusobno nadopunjuju. Na taj način se kompenziraju prednosti, odnosno nedostaci svakog pojedinačnog sloja.
Njihova različita elastičnost osigurava anatomsku potporu i veliku udobnost – duboko uranjanje, ali i pravilnu potporu na ključnim mjestima.

Dodatna prednost boxspring kreveta je i njihova visina (od cca.60 cm za krevete bez tzv. boxa ili cca 70 cm s boxom i duplim madracima) koja vam omogućava da jednostavnije legnete i ustanete iz kreveta, što je osobitom važno svakom kupcu koji ima tegoba s kralježnicom.

Tempo života je iz dana u dan sve brži i brži uslijed čega smo izloženi velikim psiho-fizičkim naporima. Da bi naše tijelo pravilno funkcioniralo potreban mu je odmor, a to nam jedino garantira zdrav i miran san. Svi boxspring kreveti iz naše ponudu jamče iznimnu udobnost te ono što je vrlo važno, nudimo Vam mogućnost prilagođavanja uzglavlja i izrade po mjeri. Svaki krevet je moguće izrađivati i u drugim dimenzijama te npr. prilagođavati visinu uzglavlja, kao i kombiniranje uzglavlja na drugi model (npr. krevet King, moguće je izraditi s Premium uzglavljem ili sl.).

Također nudimo vrlo široku paletu boja i materijala.
Svi kreveti su izloženi u našem prodajnom salonu namještaja, Slavonska avenija 17., Zagreb.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BOXSPRING ALLURE krevet”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Naslov

Go to Top