• Dimenzije: (280/230 cm) mjesta za spavanje ( 198/125 cm) H = 86-100 cm Moderan komad namještaja originalnog dizajna, čiji će stilski dizajn savršeno ispuniti unutrašnjost bilo kojeg dnevnog boravka. Podesivi nasloni za glavu, funkcionalan spremnik za posteljinu, ergonomski profilirani nasloni, kao i mekani naslon za ruku garantiraju izvanrednu udobnost. Model je opremljen i funkcijom spavanja, što nedvojbeno povećava njegovu funkcionalnost.
  POŠALJI UPIT

   

 • Dimenzije: (266/196 cm) mjesta za spavanje (210/140 cm) H = 74-93 cm Moderna i praktična garnitura, pomalo retro stila. Jednostavno pretvaranje u ležaj, sa spremnikom za odlaganje. Garnitura dolazi na postolju s povišenim nogicama što omogućava lako čišćenje.
  POŠALJI UPIT
 • AURA sastav TDF

  15.199,00 kn
  *cijena izražena za sastav TDF AURA je visokokvalitetna sjedeća garnitura s punjenjem od PU i Memory pjene te slojem akrilnih vlakana za vrhunsku udobnost. Moguće ju je naručivati po elementima u sastavu trosjed, dvosjed , fotelja , tabure ili u kutnoj varijanti. Drveni ram i nogice su u boji tamnog oraha no moguća je narudžba i u drugim raspoloživim nijansama.
  POŠALJI UPIT
 • Dimenzije: (278/230 cm) mjesta za spavanje (198/127 cm) H = 79-98 cm AVENT kutna garnitura je garnitura modernog dizajna, skladnih linija, praktična i udobna. S podesivim glavonaslonima, metalnim nogicama i spremnikom u damskom ležaju.
  POŠALJI UPIT
 • BARI sastav TDF

  14.199,00 kn
  *cijena izražena za sastav TDF, fiksni Bari garnitura sastoji se od trosjeda, dvosjeda i fotelje. Moderan dizajn i vrhunska udobnost. Ova garnitura lako će se uklopiti u svaki prostor. Postoji mogućnost naručivanja zasebnih elemenata, taburea kao i mogućnost narudžbe u kutnoj varijanti.
  POŠALJI UPIT
 • *cijena izražena za sastav TDF s ležajem i ladicom Garnitura Berlin osim atraktivnog izgleda nudi i vrhunsku udobnost kao i funkcionalnost s uključenim iskočnim mehanizmom za spavanje i ladicom za odlaganje. Odvojivi jastuci sa skidivom navlakom. Mogućnost naručivanja zasebnih elemenata kao i mogućnost izrade u kutnoj varijanti.
  POŠALJI UPIT
 • Dimenzije: (279/212 cm) mjesta za spavanje (190/124 cm) H = 75-94 cm Novi model garniture, prekrasnog dizajna i funkcionalnosti koju svi kupce žele! S mehanizmom za spavanje, spremištem za odlaganje, podesivim glavonaslonima, povišenim nogicama za lakše čišćenje teško dostupnih mjesta.
  POŠALJI UPIT
 • Dimenzije: (262/172 cm) površina za spavanje (210/130 cm) H = 75-98 cm Bosko je garnitura pomalo retro stila s drvenim povišenim nogicama za lakše čišćenje teže dostupnih mjesta. Dolazi nam u dvije izvedbe (L i U). Razvlači se u ležaj ispod kojeg ima i prostor za odlaganje.
  POŠALJI UPIT
 • Dimenzije: (270/340/170 cm) prostor za spavanje (210/128 cm) H = 75-98 cm Bosko je garnitura pomalo retro stila s drvenim povišenim nogicama za lakše čišćenje teže dostupnih mjesta. Dolazi nam u dvije izvedbe (L i U). Razvlači se u ležaj ispod kojeg ima i prostor za odlaganje.
  POŠALJI UPIT
 • Modularni sastav Breta ima mogućnost naručivanja različitih elemenata što omogućava kupcu maksimalno prilagođavanje njihovom prostoru i željama. Sastav je moguće naručivati zasebno po elementima (trosjed, dvosjed, fotelja, tabure i sl.), kao i slaganje kutnih garnitura i garnitura na U sastav. Također je moguće naručivanje po mjeri, što znači da se svaki element može dodatno skratiti ili produžiti, ovisno o željama kupca.
  POŠALJI UPIT
 • BRETA sastav TDF

  13.999,00 kn
  *cijena izražena za sastav TDF, fiksni Breta sastav je izuzetno udobna modularna garnitura s podesivim glavonaslonima s mogućnošću slaganja različitih kombinacija elemenata, po izboru s ležajem ili bez ili sa spremnikom ili bez, kao i mogućnost slaganja u kutnim varijantama (sastavi na L ili sastavi na U).
  POŠALJI UPIT
 • Dimenzije: 300 x 250 cm H: 85-105 cm Charles kutna garnitura radi se u pravoj koži vrhunske kvalitete i dizajna. S podešavajućim glavonaslonima za što veću udobnost i osobnu prilagodbu svakom kupcu. S mehanizmom za razvlačenje uključujući madrac i lafoflex podnicu.
  POŠALJI UPIT

Go to Top